Top
0.0  امتیاز  /  0  رای

برگه زرد آلو آذربایجان

در بسته بندی های 1 کیلو گرمی و بالاتر

بهترین ها را از کوچ کالا بخواهید.

زردآلو میوه‌ی خوشمزه و محبوبی است؛ اکثر آدم‌هایی که نگران سلامت زندگی و تغذیه‌شان هستند، لااقل باید از فواید این میوه‌ی خوش رنگ طلایی و کوچک آگاه باشند. علاوه بر زردآلوی تازه، برگه‌ی زردآلو نیز برای آن‌هایی که به فکر سلامتی‌شان هستند، نقش یکی از تنقلات و میان‌وعده‌های جایگزین را ایفا می‌کند. زردآلو متعلق به خانواده‌ی رزاسه یا گلسرخیان است که میوه‌های دیگری را نیز نظیر هلو و آلو شامل می‌شود. برجسته‌ترین خصوصیت میوه‌های این خانواده پوست نازک و لطیف، و هم‌چنین گوشته‌ی نرم و خوشبوی‌شان است. به علاوه، این میوه‌ها دارای هسته‌ای سفت هستند که حاوی روغنی است که بعد از عصاره‌گیری و تقطیر شدن، عمدتا در آشپزی به کار می‌رود.

ناگفته نماند، تمام میوه‌ها یا محصولات کشاورزی به یک شکل تولید نمی‌شوند، و برخی از آن‌ها نسبت به سایرین ارزش غذایی بالاتری دارند. معمولا بهتر است میوه‌ها را به صورت تازه مصرف کنید؛ ولی ارزش غذایی نوع خشک شده‌ی برخی از میوه‌ها نیز با نوع تازه‌شان برابر است. ولی وقتی به طور کلی صحبت از میوه‌های خشک به میان می‌آید، باید اعتراف کنیم زردآلو با خیلی از میوه‌های دیگر متفاوت است. غالبا گفته می‌شود برگه‌ی زردآلو (یا همان زردآلوی خشک شده) یکی از مغذی‌ترین انواع میوه‌ها‌ی خشک شده به شمار می‌رود.

از لحاظ ارزش غذایی باید گفت، یک فنجان برگه‌ی زردآلو سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی ارزشمندی است. این خوراکی خوشمزه دست‌کم ۹۴ درصد از میزان توصیه شده‌ی روزانه را برای ویتامین A و ۱۹ درصد نیز برای آهن فراهم می‌کند. به علاوه، این مقدار برگه‌ی زردآلو حاوی ۹.۵ گرم فیبر و مقداری کلسیم و هم‌چنین ویتامین C است. علاوه بر این‌ها،‌ در یک فنجان برگه‌ی زردآلو مقداری زیادی پکتین، نوعی فیبر محلول، پتاسیم و کاروتنوئید یافت می‌شود. کاروتنوئیدها نوعی آنتی‌اکسیدان طبیعی هستند که در میوه‌ها و سبزی‌هایی با رنگ روشن وجود دارند.

مواد مغذی موجود در برگه زردآلو

هنگام انتخاب میوه‌های خشک لازم است برخی موارد را سبک و سنگین کنیم. نخست،‌ باید گفت اگر چه میوه‌های خشک فواید زیادی برای سلامتی دارند، ولی کالری‌شان از میوه‌ی تازه بیش‌تر است؛ تفاوت میان کالری موجود در میوه‌ی خشک و میوه‌ی تازه در زردآلو کاملا مشهود است.

یک فنجان زردآلوی تازه حدودا حاوی ۷۴ کالری و ۱۴.۳ گرم قند است، در حالی‌که همان اندازه برگه زردآلو حاوی ۳۱۳ کالری و ۶۹.۵  گرم قند است. این تفاوتِ بسیار برجسته عمدتا ناشی از فرایند خشک کردن؛ تولیدکنندگان معمولا در فرایند خشک کردن زردآلو، مقداری قند و سایر افزودنی‌ها / مواد نگهدارنده‌ای از قبیل دی‌اکسید گوگرد به آن اضافه می‌کنند تا طعم و رنگ این میوه حفظ شود. البته همیشه گزینه‌های شیرین نشده و بدون قند اضافه نیز در فروشگاه‌های مواد غذایی موجود هستند، ولی طعم‌شان به شیرینی محصولاتی نیست که قند افزوده دارند.

علی‌رغم ادعاهایی مبنی بر وجود بیش از حد کالری در برگه‌ی زردآلو، باید بگوییم کالری‌ها همیشه هم بد نیستند. کالری‌ها اساسا انرژی‌هایی در قالب گلوکز هستند که بدن، بر حسب نیاز، آن‌ها را پردازش می‌کند. بنابراین، هنگامی که خسته‌ هستیم و برای ادامه‌ی کار به انرژی نیاز داریم، کالریِ بیش‌تر به منزله‌ی انرژیِ بیش‌تر است.

تماس بگیرید



در بسته بندی های 1 کیلو گرمی و بالاتر

بهترین ها را از کوچ کالا بخواهید.

زردآلو میوه‌ی خوشمزه و محبوبی است؛ اکثر آدم‌هایی که نگران سلامت زندگی و تغذیه‌شان هستند، لااقل باید از فواید این میوه‌ی خوش رنگ طلایی و کوچک آگاه باشند. علاوه بر زردآلوی تازه، برگه‌ی زردآلو نیز برای آن‌هایی که به فکر سلامتی‌شان هستند، نقش یکی از تنقلات و میان‌وعده‌های جایگزین را ایفا می‌کند. زردآلو متعلق به خانواده‌ی رزاسه یا گلسرخیان است که میوه‌های دیگری را نیز نظیر هلو و آلو شامل می‌شود. برجسته‌ترین خصوصیت میوه‌های این خانواده پوست نازک و لطیف، و هم‌چنین گوشته‌ی نرم و خوشبوی‌شان است. به علاوه، این میوه‌ها دارای هسته‌ای سفت هستند که حاوی روغنی است که بعد از عصاره‌گیری و تقطیر شدن، عمدتا در آشپزی به کار می‌رود.

ناگفته نماند، تمام میوه‌ها یا محصولات کشاورزی به یک شکل تولید نمی‌شوند، و برخی از آن‌ها نسبت به سایرین ارزش غذایی بالاتری دارند. معمولا بهتر است میوه‌ها را به صورت تازه مصرف کنید؛ ولی ارزش غذایی نوع خشک شده‌ی برخی از میوه‌ها نیز با نوع تازه‌شان برابر است. ولی وقتی به طور کلی صحبت از میوه‌های خشک به میان می‌آید، باید اعتراف کنیم زردآلو با خیلی از میوه‌های دیگر متفاوت است. غالبا گفته می‌شود برگه‌ی زردآلو (یا همان زردآلوی خشک شده) یکی از مغذی‌ترین انواع میوه‌ها‌ی خشک شده به شمار می‌رود.

از لحاظ ارزش غذایی باید گفت، یک فنجان برگه‌ی زردآلو سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی ارزشمندی است. این خوراکی خوشمزه دست‌کم ۹۴ درصد از میزان توصیه شده‌ی روزانه را برای ویتامین A و ۱۹ درصد نیز برای آهن فراهم می‌کند. به علاوه، این مقدار برگه‌ی زردآلو حاوی ۹.۵ گرم فیبر و مقداری کلسیم و هم‌چنین ویتامین C است. علاوه بر این‌ها،‌ در یک فنجان برگه‌ی زردآلو مقداری زیادی پکتین، نوعی فیبر محلول، پتاسیم و کاروتنوئید یافت می‌شود. کاروتنوئیدها نوعی آنتی‌اکسیدان طبیعی هستند که در میوه‌ها و سبزی‌هایی با رنگ روشن وجود دارند.

مواد مغذی موجود در برگه زردآلو

هنگام انتخاب میوه‌های خشک لازم است برخی موارد را سبک و سنگین کنیم. نخست،‌ باید گفت اگر چه میوه‌های خشک فواید زیادی برای سلامتی دارند، ولی کالری‌شان از میوه‌ی تازه بیش‌تر است؛ تفاوت میان کالری موجود در میوه‌ی خشک و میوه‌ی تازه در زردآلو کاملا مشهود است.

یک فنجان زردآلوی تازه حدودا حاوی ۷۴ کالری و ۱۴.۳ گرم قند است، در حالی‌که همان اندازه برگه زردآلو حاوی ۳۱۳ کالری و ۶۹.۵  گرم قند است. این تفاوتِ بسیار برجسته عمدتا ناشی از فرایند خشک کردن؛ تولیدکنندگان معمولا در فرایند خشک کردن زردآلو، مقداری قند و سایر افزودنی‌ها / مواد نگهدارنده‌ای از قبیل دی‌اکسید گوگرد به آن اضافه می‌کنند تا طعم و رنگ این میوه حفظ شود. البته همیشه گزینه‌های شیرین نشده و بدون قند اضافه نیز در فروشگاه‌های مواد غذایی موجود هستند، ولی طعم‌شان به شیرینی محصولاتی نیست که قند افزوده دارند.

علی‌رغم ادعاهایی مبنی بر وجود بیش از حد کالری در برگه‌ی زردآلو، باید بگوییم کالری‌ها همیشه هم بد نیستند. کالری‌ها اساسا انرژی‌هایی در قالب گلوکز هستند که بدن، بر حسب نیاز، آن‌ها را پردازش می‌کند. بنابراین، هنگامی که خسته‌ هستیم و برای ادامه‌ی کار به انرژی نیاز داریم، کالریِ بیش‌تر به منزله‌ی انرژیِ بیش‌تر است.

تماس بگیرید



1 2 3 4 5