Top

روغن زرد حیوانی اعلاء آذربایجان

چرا روغن حیوانی سالم تر است؟

اگر قرار باشد بین روغن حیوانی و روغن نباتی جامد یکی را انتخاب کنیم، روغن حیوانی مناسب تر است چون از لبنیات تهیه شده و خواص شیر را دارد
ضمن این که روغن نباتی مایع وقتی جامد (هیدروژنه) می شود، اسیدهای چرب غیراشباع آن اشباع شده و در روند جامد شدن بر میزان اسید های چرب ترانس آن افزوده می شود. البته اگرچه روغن یا کره اصیل حیوانی به طور ذاتی خود دارای اسیدهای چرب اشباع و برای سلامت زیان هایی دارد

فرق روغن حیوانی با روغن جامد
 
اما فرقش با روغن جامد گیاهی این است که به طور مصنوعی جامد نمی شود و حاوی اسیدهای چرب ترانس نیست. از روغن اصیل حیوانی می توان برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد.
طعم این روغن بستگی زیادی به نحوه خوراک و چرای دام دارد؛ به دلیل چرای گله های گوسفند منطقه کرمانشاه در مراتع پر علف و مرتفع، این روغن از بو و مزهٔ خاصی برخوردار است که حاصل گیاهان معطر مناطق مرتفع کوهستانی می باشد.

خواص روغن حیوانی

1- روغن حیوانی از کره ساخته شده است اما ناخالصی ها و مواد جامد شیر از آن حذف شده است بنابراین افرادی که نسبت به لاکتوز و یا پروتئین های موجود در شیر حساس اند مشکلی با این روغن ندارند.
2- روغن حیوانی سرشار از ویتامین های محلول در چربی A و E است و غنی از K2 و CLA (Conjugated linoleic acid) است.
3- یک آنتی اکسیدان ضد ویروس که منبع آن محصولات گاوهای علف خوار است. روغن حیوانی مواد مغذی مانند روغن نارگیل دارد.
4- روغن حیوانی نیز غنی از اسیدهای چربی است که مستقیما توسط کبد جذب و به عنوان منبع انرژی بدن استفاده می شوند. این خاصیت روغن حیوانی در کنترل وزن و تولید انرژی بدن بی نظیر است.
5- اسیدهای چرب موجود در روغن حیوانی به بدن در سوزاندن چربی های دیگر کمک کرده و موجب کاهش وزن می شود.
6- این روغن سرشار از بوتریک اسید است
7- این اسید چرب به طور عادی در سیستم گوارش یک انسان سالم و در روده ها تولید می شود. باکتری های مفید روده فیبر را به اسید بوتریک تبدیل کرده و موجب پشتیبانی از دیواره های روده و همچنین تولید انرژی می شوند.
8- با خوردن مقادیر کافی از روغن حیوانی بدن تان را در تولید این ماده کمک خواهید کرد. سیستم های گوارشی ناسالم اسید بوتریک تولید نمی کنند.
9- همچنین تحقیقات نشان داده که مقادیر کافی از اسید بوتریک از سلول های T کشنده پشتیبانی کرده و یک سیستم ایمنی قدرتمند را به بدن هدیه می کند.
10- روغن حیوانی کلسترول بد (LDL) را کاهش می دهد
11- روغن حیوانی یک روغن سالم است که باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) و کاهش کلسترول بد خون می شود.
12- محققان با استفاده از بوتیریت در هر دو شکل مکمل خوراکی و تنقیه موفق شده اند که بیماری های التهابی روده مانند کولیت اولسراتیو و کرون را درمان کنند.
13- همچنین روغن حیوانی موجب کاهش التهاب و همچنین بیماری های قلبی می شود.
14- مردانی که در روز 2 قاشق غذاخوری روغن حیوانی مصرف می کنند 23 درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی هستند.
15- روغن حیوانی موجب افزایش ترشح اسید معده و بیشتر شدن گوارش غذا می شود

طرز تهیه روغن حیوانی

روغن حیوانی از نوعی کرهٔ محلی به‌دست می‌آید که از به هم زدن دوغ در مشک تهیه می‌شود. ابتدا دوغ تهیه شده از ماست را درون مشک ریخته و پس از تکان دادن مشک، کره را از دوغ جدا می‌کنند. سپس کره را درون دیگ‌های بزرگ ریخته و به ملایمت حرارت می‌دهند. در اثر حرارت، آب کره تبخیر شده، و روغن آن، که چربی حیوانی است، باقی می‌ماند.
طعم این روغن بستگی زیادی به نحوه خوراک و چرای دام دارد؛ به‌دلیل چرای گله‌های گوسفند منطقه کرمانشاه در مراتع پر علف و مرتفع، این روغن از بو و مزهٔ خاصی برخوردار است که حاصل گیاهان معطر مناطق مرتفع کوهستانی می‌باشد.
تماس بگیرید



چرا روغن حیوانی سالم تر است؟

اگر قرار باشد بین روغن حیوانی و روغن نباتی جامد یکی را انتخاب کنیم، روغن حیوانی مناسب تر است چون از لبنیات تهیه شده و خواص شیر را دارد
ضمن این که روغن نباتی مایع وقتی جامد (هیدروژنه) می شود، اسیدهای چرب غیراشباع آن اشباع شده و در روند جامد شدن بر میزان اسید های چرب ترانس آن افزوده می شود. البته اگرچه روغن یا کره اصیل حیوانی به طور ذاتی خود دارای اسیدهای چرب اشباع و برای سلامت زیان هایی دارد

فرق روغن حیوانی با روغن جامد
 
اما فرقش با روغن جامد گیاهی این است که به طور مصنوعی جامد نمی شود و حاوی اسیدهای چرب ترانس نیست. از روغن اصیل حیوانی می توان برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد.
طعم این روغن بستگی زیادی به نحوه خوراک و چرای دام دارد؛ به دلیل چرای گله های گوسفند منطقه کرمانشاه در مراتع پر علف و مرتفع، این روغن از بو و مزهٔ خاصی برخوردار است که حاصل گیاهان معطر مناطق مرتفع کوهستانی می باشد.

خواص روغن حیوانی

1- روغن حیوانی از کره ساخته شده است اما ناخالصی ها و مواد جامد شیر از آن حذف شده است بنابراین افرادی که نسبت به لاکتوز و یا پروتئین های موجود در شیر حساس اند مشکلی با این روغن ندارند.
2- روغن حیوانی سرشار از ویتامین های محلول در چربی A و E است و غنی از K2 و CLA (Conjugated linoleic acid) است.
3- یک آنتی اکسیدان ضد ویروس که منبع آن محصولات گاوهای علف خوار است. روغن حیوانی مواد مغذی مانند روغن نارگیل دارد.
4- روغن حیوانی نیز غنی از اسیدهای چربی است که مستقیما توسط کبد جذب و به عنوان منبع انرژی بدن استفاده می شوند. این خاصیت روغن حیوانی در کنترل وزن و تولید انرژی بدن بی نظیر است.
5- اسیدهای چرب موجود در روغن حیوانی به بدن در سوزاندن چربی های دیگر کمک کرده و موجب کاهش وزن می شود.
6- این روغن سرشار از بوتریک اسید است
7- این اسید چرب به طور عادی در سیستم گوارش یک انسان سالم و در روده ها تولید می شود. باکتری های مفید روده فیبر را به اسید بوتریک تبدیل کرده و موجب پشتیبانی از دیواره های روده و همچنین تولید انرژی می شوند.
8- با خوردن مقادیر کافی از روغن حیوانی بدن تان را در تولید این ماده کمک خواهید کرد. سیستم های گوارشی ناسالم اسید بوتریک تولید نمی کنند.
9- همچنین تحقیقات نشان داده که مقادیر کافی از اسید بوتریک از سلول های T کشنده پشتیبانی کرده و یک سیستم ایمنی قدرتمند را به بدن هدیه می کند.
10- روغن حیوانی کلسترول بد (LDL) را کاهش می دهد
11- روغن حیوانی یک روغن سالم است که باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) و کاهش کلسترول بد خون می شود.
12- محققان با استفاده از بوتیریت در هر دو شکل مکمل خوراکی و تنقیه موفق شده اند که بیماری های التهابی روده مانند کولیت اولسراتیو و کرون را درمان کنند.
13- همچنین روغن حیوانی موجب کاهش التهاب و همچنین بیماری های قلبی می شود.
14- مردانی که در روز 2 قاشق غذاخوری روغن حیوانی مصرف می کنند 23 درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی هستند.
15- روغن حیوانی موجب افزایش ترشح اسید معده و بیشتر شدن گوارش غذا می شود

طرز تهیه روغن حیوانی

روغن حیوانی از نوعی کرهٔ محلی به‌دست می‌آید که از به هم زدن دوغ در مشک تهیه می‌شود. ابتدا دوغ تهیه شده از ماست را درون مشک ریخته و پس از تکان دادن مشک، کره را از دوغ جدا می‌کنند. سپس کره را درون دیگ‌های بزرگ ریخته و به ملایمت حرارت می‌دهند. در اثر حرارت، آب کره تبخیر شده، و روغن آن، که چربی حیوانی است، باقی می‌ماند.
طعم این روغن بستگی زیادی به نحوه خوراک و چرای دام دارد؛ به‌دلیل چرای گله‌های گوسفند منطقه کرمانشاه در مراتع پر علف و مرتفع، این روغن از بو و مزهٔ خاصی برخوردار است که حاصل گیاهان معطر مناطق مرتفع کوهستانی می‌باشد.
تماس بگیرید



1 2 3 4 5